Rookgasanalysemeters

1-6 van 6

Voor het optimaal en veilig inregelen van CV-installaties zijn rookgasanalysemeters onmisbaar. Met deze meters kan een optimaal rendement worden behaald door de verhouding tussen zuurstof en kooldioxide (CO2) in de verbrandingslucht te meten en op basis daarvan de CV-ketel in te regelen. Daarnaast meet een rookgasanalysemeter ook vaak direct de rookgastemperatuur en of er niet teveel koolmonoxide (CO) in de rookgassen voorkomt.

De uitgebreidere rookgasmeters detecteren gassen als NO, NO2 en SO2. Er zijn ook uitvoeringen met een ingebouwde drukverschilmeting waarmee de branderdruk kan worden ingeregeld en de trek kan worden gecontroleerd. We hebben een ruim assortiment rookgasanalysemeters van verschillende merken als Kimo, Kane en Dräger, en zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de kalibratie van deze meters.

Dräger FG7500 rookgasanalysemeter

De Dräger FG7500 is meer dan alleen een rookgasanalysemeter. Het is de universele meethulp voor je service, onderhouds- en controle werkzaamheden aan gas- (en gasverbruikende), water- en verwarmingsinstallaties.

Sauermann Si-CA 130 rookgasanalysemeter

Uitgebreide en veelzijdige rookgasanalysemeter voorzien van H2 gecompenseerde CO sensor. De Si-CA 130 is compact, licht en duurzaam ontworpen volgens de laatste analysetechnieken.

Dräger FG 4500 rookgasanalysemeter

De nieuwste Dräger rookgasanalysemeter is de FG 4500. Deze beschikt over een O2 en CO sensor en drukmeting conform CO-Ketelwet – BRL6000-25. De rookgasanalysemeter is uitgevoerd met een kleurendisplay / touchscreen en is standaard voorzien van een ingebouwde BlueTooth module.

Sauermann rookgasanalysemeter voor industriële verwarmingsinstallaties serie Si-CA 230

De SiCA 230 is een rookgasanalysemeter ontwikkeld voor de krachtigste verwarmingsinstallaties in industriële omgevingen. De Si-CA 230 is uit te breiden tot wel 6 cellen en heeft een groter meetbereik dan standaard rookgasmeters. Hij kan meer gassen aan, met een zeer hoge CO-tolerantie. Hierdoor biedt hij een perfecte veelzijdigheid in de huishoudelijke, tertiaire en industriële sectoren.
...

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW