Over ons

Hitma is leverancier van meetapparatuur én onafhankelijk servicebedrijf voor reparatie en kalibratie van deze instrumenten. Bij ons profiteer je van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor wij flexibel inspringen op je wensen en je snel van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit

Net als bij jullie, staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Kalibraties en reparaties voeren wij uit in ons kalibratielaboratorium of op locatie volgens de internationaal geldende standaards. Je kunt bij ons al je meetinstrumenten laten repareren of kalibreren. Daarbij maakt het niet uit van welk fabrikaat de meetapparatuur is. Hierdoor behoud je het overzicht over je eigen apparatuur.

Wij zijn ISO9001:2015 gecertificeerd en beschikken ook over een VCA* 2017/6.0-certificaat.

Klik hier voor de certificaten

Kalibratie op locatie

Wij hebben eigen service- en kalibratietechnicussen die met de kalibratiebus bij jou of jouw klant langsrijdt om gasdetectiecentrales te kalibreren en te onderhouden.

Onze deur staat voor je open

Voor vragen, kalibraties en reparaties staat onze deur vijf dagen in de week open. Heb je je meetinstrument snel weer nodig? Kom dan naar ons kantoor in Almere en wacht, onder het genot van een kopje koffie, totdat de instrumenten weer klaar zijn voor gebruik.

Adres vestiging Almere

Antennestraat 26
1322AB Almere

Werken bij Hitma?

Heb jij interesse in een baan bij ons bedrijf? Bekijk dan zeker even onze vacatures.