Wat is er nieuw

SB-AC04

  • Robuuste en compacte behuizing
  • Voor effectieve bescherming tegen vocht, schoonmaakmiddelen en externe druk

Sauermann rookgasanalysemeter voor industriële verwarmingsinstallaties serie Si-CA 230

De SiCA 230 is een rookgasanalysemeter ontwikkeld voor de krachtigste verwarmingsinstallaties in industriële omgevingen. De Si-CA 230 is uit te breiden tot wel 6 cellen en heeft een groter meetbereik dan standaard rookgasmeters. Hij kan meer gassen aan, met een zeer hoge CO-tolerantie. Hierdoor biedt hij een perfecte veelzijdigheid in de huishoudelijke, tertiaire en industriële sectoren.
...

Dwyer druktransmitter serie 626-628

Elektronische druktransmitter voor OEM toepassingen, met een lineaire nauwkeurigheid van 1% van het bereik. De 628 heeft een zeer compacte behuizing waardoor er ruimtebesparing is. De transmitter is schok- en vibratiebestendig. Toepassingen: hydraulische- en pneumatische systemen.

Kromschröder VAS gasmagneetklep

Toepasbaar in combinatie met onder andere een Dalemans F-centrale. Hierbij wordt direct de gastoevoer direct afgesloten als er een gaslek wordt geconstateerd

Kromschröder VK gasmagneetklep

Toepasbaar in combinatie met onder andere een Dalemans F-centrale. Hierbij wordt direct de gastoevoer direct afgesloten als er een gaslek wordt geconstateerd.

Dalemans D-TEX420 gasdetector

De D-TEX420 detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan, ethanol of butaan in de omgevingslucht.

Dalemans OCTOBUS64 gasdetectiecentrale

De OCTOBUS 64 centrale van Dalemans stuurt op een eenvoudige en efficiënte wijze de gasdetectors voor explosieve en toxische gassen die ermee verbonden zijn. Hij beschikt over 64 ingangen ( of nodes) per moederbord en is compatibel met het CAN bus systeem.

Dalemans D-TEX3F gasdetector

De D-TEX3F detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan of butaan in de omgevingslucht.

Dalemans D-TEX3F-IR gasdetector

De D-TEX3F-IR detector van Dalemans is ontwikkeld voor het continu meten van de aanwezigheid van verschillende explosieve gassen zoals methaan, propaan of butaan in de omgevingslucht.

Dalemans U-H6 gasdetectiecentrale

De Dalemans U•H6 alarmcentrale is een vast opgesteld apparaat voor het automatisch beheer van alarmen die verband houden met de detectie van explosieve gassen.

Bacharach MGS-550 gasdetector

De Bacharach MGS-550 (voorheen Murco MGS-550) is ontwikkeld voor het bewaken en beveiligen van o.a. koeltechnische machinekamers, vrieshuizen en koelcellen.

Bacharach MGS-450 gasdetector

De Bacharach MGS-450 is de opvolger van de MGS-150 en staat bekend als een gasdetector die een breed scala aan verschillende gassen kan detecteren.

DEGA NS II LCD

DEGA NS II LCD transmitter is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. Deze transmitter met LCD-scherm bevindt zich in bewaakte ruimten waar kritieke situaties kunnen ontstaan door ophoping van ontvlambare of giftige stoffen.

DEGA NS II

De DEGA NS II transmitter is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De transmitter bevindt zich in bewaakte ruimten waarin kritieke situaties door ophoping van brandbare of giftige stoffen kunnen ontstaan. 

DEGA NB III LCD

De DEGA NB III LCD gasdetector is ontworpen voor eenvoudige toepassingen waar de concentratie van gevaarlijke explosieven of giftige stoffen kan voorkomen.

DEGA NB III

De DEGA NB III detector is een onderdeel van het gasdetectiesysteem. De detector bevindt zich in bewaakte ruimten waar kritieke situaties kunnen ontstaan ​​door ophoping van ontvlambare of giftige stoffen. De DEGA NB III zet de gemeten concentratie van stoffen om in een uniform signaal 4 – 20 mA en RS485.

RAE MicroRAE draagbare gasdetector

De draagbare MicroRAE-detector voor vier gassen introduceert uitvoerige gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit voor draadloze gasdetectie. Hierdoor worden veiligheidsbedreigingen continu bewaakt en direct zichtbaar, zodat sneller goed geïnformeerde beslissingen kunnen worden genomen om werknemers, faciliteiten en het milieu te beschermen en bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.

Nieaf Smitt NI 10R AC/DC Stroomtang

Deze ergonomisch gevormde stroomtang is geschikt voor het meten van wissel- en gelijkstromen (tot 400 A), wissel- en gelijk- spanningen, weerstanden, capaciteit en frequenties. Daarnaast kan de temperatuur worden gemeten.

Dräger FG 4500 rookgasanalysemeter

De nieuwste Dräger rookgasanalysemeter is de FG 4500. Deze beschikt over een O2 en CO sensor en drukmeting conform CO-Ketelwet – BRL6000-25. De rookgasanalysemeter is uitgevoerd met een kleurendisplay / touchscreen en is standaard voorzien van een ingebouwde BlueTooth module.

Sauermann Si-CA 130 rookgasanalysemeter

Uitgebreide en veelzijdige rookgasanalysemeter voorzien van H2 gecompenseerde CO sensor. De Si-CA 130 is compact, licht en duurzaam ontworpen volgens de laatste analysetechnieken.

Dräger GS3

Robuuste kleine gaslekzoeker met een helder akoestisch en optisch alarmsignaal. Detecteert verschillende brandbare gassen

Kane TCAM thermische camera 220x160

De Kane TCAM thermische camera combineert oppervlaktemeting met realtime thermische beeldvorming. De camera beschikt over een IR resolutie van 220 x 160 pixels, met een nauwkeurigheid van ±°2C / ±2%.

Fluke 1664

De Fluke 1664 is de enige installatietester met een voorafgaande isolatietest

Fluke 1663

De Fluke 1663 is de ideale tester voor professionele storingstechnici, conform NEN 1010 en NEN 3140.

Metrel MI-3152 ST

De Metrel-3152 ST, ofwel de Metrel Eurotest XC is één van de modernste installatietesters in zijn klasse, conform NEN 1010.

Metrel MI-3102 BT

De MI-3102 BT van Metrel is een universele installatietester voor het inspecteren van elektrische installaties conform NEN 1010.

Metrel MI-3100 SE

De Metrel Eurotest SE is een moderne universele NEN 1010 installatietester, voor het inspecteren van elektrische installaties.

Dräger FG7500 rookgasanalysemeter

De Dräger FG7500 is meer dan alleen een rookgasanalysemeter. Het is de universele meethulp voor je service, onderhouds- en controle werkzaamheden aan gas- (en gasverbruikende), water- en verwarmingsinstallaties.

Elma BM 829S multimeter

Met nieuwe functies, zoals "Auto check" en "Low Z" samen met een IEC 61010-1 goedkeuring voor CAT IV 1000V, loopt de Elma BM829s voorop.

Kimo LX200 draagbare lichtsterktemeter

De Kimo LX200 luxmeter is speciaal gemaakt om verlichting/belichting te meten. De Kimo LX200 wordt geleverd met LX200 behuizing, een transportkoffer, 3 LR3-AAA batterijen, gebruiksaanwijzing, kalibratiecertificaat en LLX200 software. De Kimo LX200 heeft een werktemperatuur en opslagtemperatuur van 0°C tot +50°C.

Kimo LX100 draagbare lichtsterktemeter

De Kimo LX100 luxmeter is speciaal gemaakt om verlichting/belichting te meten. De Kimo LX100 luxmeter is de perfecte handmeter of verlichting/belichting te meten. Het instrument wordt geleverd met LX100 behuizing, een transportkoffer, 3 LR3-AAA batterijen, een kalibratiecertificaat en een gebruikershandleiding. De Kimo LX100 heeft een werktemperatuur en opslagtemperatuur van 0°C tot +50°C.

Dwyer SAH balometer voor balanceren ventilatiesystemen

De Dwyer Smart Air Hood™ is ontworpen voor het nauwkeurig meten, inregelen en balanceren van luchtdebieten. Het gepatenteerde Quad Flow Design Technology is ontworpen om zo min mogelijk weerstand te creëren en de luchtstroming minimaal te beïnvloeden. Dit unieke ontwerp resulteert in een meetonnauwkeurigheid van ±3% ongeacht het type rooster. In de Mobile Meter zit een database met roosters die...

Kimo Kiray300 infrarood thermometer

De infrarood thermometer Kimo Kiray300 wordt gebruikt om elke temperatuur te diagnosticeren, inspecteren en controleren. Dankzij het uitgewerkte optische systeem met een dual laser waarneming is de Kimo Kiray300 in staat kleine en nauwkeurige metingen te doen.

Dwyer DPGA-DPGW digitale manometer

De Dwyer DPGA en Dwyer DPGW zijn digitale manometer en gasdrukmeters met selecteerbare eenheden voor vloeistoffen en gassen. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar, maar we bieden deze drukmeters ook aan in 3 sets.

Sauermann Si-RM13 manifold voor koeltechniek

Sauermann Si-RM13 set met 2 draadloze druk-meetprobes, gemonteerd op een 2-kraans aluminium manifold body met slangenset (3 stuks, lang 100 cm met afsluiters) en 2 temperatuur (accu klem) meetprobes. Werkend op smartphone Si-manifold app d.m.v. draadloze Bluetooth-communicatie