Luchtsnelheid en flow

1-10 van 10
Het meten van flow gebeurt op heel veel plaatsten binnen de gebouwautomatisering. De meest voorkomende toepassing zijn het meten van flow in luchtkanalen, (drink)waterleidingen en CV-installaties. De luchthoeveelheid in luchtbehandelingssystemen is van belang voor de verversinggraad van de lucht. Voor drinkwater is de flowmeting noodzakelijk om het waterverbruik vast te stellen. In CV-installaties en koelsystemen is het meer van belang om vast te stellen of er wel of geen flow is om de werking van een pomp te bewaken.

Kimo MP210 draagbare drukverschilmeter

De draagbare Kimo drukverschilmeter MP210 is een tester voor het meten van druk, luchtsnelheid en temperatuur met twee drukaansluitingen voor het meten van druk of drukverschil.

Dwyer SAH balometer voor balanceren ventilatiesystemen

De Dwyer Smart Air Hood™ is ontworpen voor het nauwkeurig meten, inregelen en balanceren van luchtdebieten. Het gepatenteerde Quad Flow Design Technology is ontworpen om zo min mogelijk weerstand te creëren en de luchtstroming minimaal te beïnvloeden. Dit unieke ontwerp resulteert in een meetonnauwkeurigheid van ±3% ongeacht het type rooster. In de Mobile Meter zit een database met roosters die...

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW