MW Instruments is nu Hitma
donderdag 1 februari 2024

MW Instruments is nu Hitma

Graag je aandacht voor het volgende: 

Aan het begin van 2023 hebben we je laten weten dat MW Instruments onderdeel is geworden van Hitma B.V. Vanaf 1 februari 2024 treden we ook officieel naar buiten onder de naam Hitma.

Vertrouwde contactpersonen

Hoewel onze bedrijfsnaam is veranderd, benadrukken we dat onze producten, dienstverlening, ons vertrouwde adres en overige bedrijfsgegevens hetzelfde zijn gebleven. Je kunt contact op blijven nemen met je vertrouwde contactpersonen. Uiteraard nemen wij wel sinds 1 februari de telefoon op met onze nieuwe bedrijfsnaam en je herkent ons aan het blauwe vierkante Hitma-logo met het bekende bruggetje.

Bedrijfsnaam aanpassen

Wat we je wel vragen is om vanaf 1 februari in je administratie de naam MW Instruments te vervangen door Hitma. 

Groter team

Doordat we onderdeel zijn van het Instrumentatieteam van Hitma, werken we samen met onze collega's in Uithoorn, Purmerend en Antwerpen. Dit geeft ons extra mogelijkheden voor ondersteuning en het delen van kennis.

Handmeters

Voor reparatie en kalibratie van meetapparatuur (handmeters) voor de (HVAC) installatiebranche ben je nog steeds van harte welkom in Almere. Vanaf 1 februari kun je deze producten online vinden, en bestellen, via de website www.hitma-handmeters.nl.

Gasdetectie

Onze gasdetectieproducten en -systemen vind je via www.hitma-gasdetectie.nl. Voor advies, verkoop en het plannen van onderhoud of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen kun je nog steeds terecht bij jouw contactpersoon in Almere. Onze service- en kalibratietechnici komen ook na 1 februari gewoon naar jouw locatie voor onderhoud of kalibratie.

Vragen?

We kijken er naar uit om met jou samen te werken onder onze nieuwe identiteit Hitma. Mocht je vragen hebben over deze naamswijziging of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je van dienst te zijn.