Dwyer Instruments

1-3 van 3

Hitma Instrumentatie vertegenwoordigt al ruim 50 jaar fabrikant Dwyer Instruments in Nederland. Dwyer heeft een groot assortiment aan instrumentatie voor HVAC applicaties, maar ook steeds meer industriële sensoren. De Dwyer productcatalogus die elk jaar uitkomt bevat ruim 600 pagina's aan meet-en regeltechniek. Zo heeft Dwyer voor bijna elke toepassing wel een oplossing.

Dwyer druktransmitter serie 626-628

Elektronische druktransmitter voor OEM toepassingen, met een lineaire nauwkeurigheid van 1% van het bereik. De 628 heeft een zeer compacte behuizing waardoor er ruimtebesparing is. De transmitter is schok- en vibratiebestendig. Toepassingen: hydraulische- en pneumatische systemen.

Dwyer DPGA-DPGW digitale manometer

De Dwyer DPGA en Dwyer DPGW zijn digitale manometer en gasdrukmeters met selecteerbare eenheden voor vloeistoffen en gassen. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar, maar we bieden deze drukmeters ook aan in 3 sets.

Dwyer SAH balometer voor balanceren ventilatiesystemen

De Dwyer Smart Air Hood™ is ontworpen voor het nauwkeurig meten, inregelen en balanceren van luchtdebieten. Het gepatenteerde Quad Flow Design Technology is ontworpen om zo min mogelijk weerstand te creëren en de luchtstroming minimaal te beïnvloeden. Dit unieke ontwerp resulteert in een meetonnauwkeurigheid van ±3% ongeacht het type rooster. In de Mobile Meter zit een database met roosters die...