Kalibratie op locatie

Speciaal voor onderhoud en/of kalibratie van stationaire gasdetectiesystemen komt één van onze service- en kalibratiespecialisten met een kalibratiebus naar je toe. Onze service- en kalibratietechnici op locatie zijn gespecialiseerd in het testen, onderhouden en kalibreren van stationaire gasdetectiesystemen van onder andere brandbare gassen, koudemiddelen en speciale gassen.

Veiligheid gaat voor alles

Het beveiligen van inpandige stookruimtes en/of stookruimtes onder het maaiveld is in Nederland verplicht. Wij adviseren en helpen jullie bij het beveiligen van koeltechnische machinekamers en koelcellen. Onze kalibratiebussen zijn volledig uitgerust met alle meetinstrumenten en overige apparatuur die hiervoor nodig zijn.

Gasdetectiesystemen

Wij maken voornamelijk gebruik van de gasdetectiesystemen van Dalemans en Bacharach (voorheen Murco). Deze gebruiken wij ook voor controle van opgeslagen stoffen. Hieronder vallen natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak, kooldioxide propaan, R134a, R407c en R507c.

Onze kalibratiebus komt graag bij je langs

Neem gerust contact met ons op via info@hitma-handmeters.nl voor meer informatie over kalibratie en/of onderhoud op locatie.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW