Gasdruk(verschil)meters

1-3 van 3

Gasdrukmeters of gasdrukverschilmeters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kun je met een gasdrukverschilmeter een branderdruk of voordruk van een CV-installatie meten (en inregelen). Daarnaast kun je ook drukverschillen van lucht en andere gassen meten. Een andere toepassing van gasdrukmeters is dichtheidsbeproeving waarbij bijvoorbeeld gasleidingen op lekdichtheid kunnen worden gecontroleerd. Wij leveren deze gasdrukmeters eventueel compleet met verschillende aansluitsets voor dichtheidsbeproeving.

Kimo MP130 gasdrukverschilmeter

De Kimo MP130 gasdruk(verschil) meter is een perfect apparaat voor het meten van verschildruk (0,25 t/m 1mbar), branderdruk (5 t/m 20 mbar), voordruk (20 t/m 30 mbar) en dichtheidsbeproeving (20 t/m 30 mbar en 120 t/m 130 mbar).

Kane 3500 gasdrukverschilmeter

Alle modellen van de Kane 3500-serie zijn temperatuur gecompenseerd om de 'drift' in uitlezing te minimaliseren wanneer het instrument aan grote temperatuurschommelingen wordt blootgesteld.

Dwyer DPGA-DPGW digitale manometer

De Dwyer DPGA en Dwyer DPGW zijn digitale manometer en gasdrukmeters met selecteerbare eenheden voor vloeistoffen en gassen. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar, maar we bieden deze drukmeters ook aan in 3 sets.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW