Duurzaamheid in kleine stapjes
woensdag 13 oktober 2021

Duurzaamheid in kleine stapjes

Er zijn zoveel bedrijven die claimen duurzaam bezig te zijn. En in de branche waarin wij ons bevinden is duurzaamheid ook een belangrijk onderwerp. Blijven we werken met de huidige hoog rendementsketels of stappen we over op warmtepompen? Of kiezen we voor waterstof en is het dan nodig om ook gasdetectie bij de ketels te plaatsen? Dagelijks worden we allemaal met dit soort zaken geconfronteerd.

Nu leveren wij bij MW Instruments de apparatuur om controles uit te oefenen op deze energiebronnen, maar bepalen we natuurlijk niet welke soort bronnen onze klanten gebruiken. Dus pakken wij de duurzaamheid op wat kleinere schaal aan, want elke stap telt tenslotte, hoe groot of klein deze ook is:

  • Alle dozen en het verpakkingsmateriaal waarin onze leveranciers de materialen sturen en waarin we materiaal ter kalibratie ontvangen, wordt gerecycled.
  • Ons eigen verpakkingsmateriaal, waarmee we de apparatuur naar onze klanten sturen, is uiteraard ook recyclebaar
  • Lege cartridges worden gespaard voor Stichting de Opkikker
  • Batterijen worden gespaard om te recyclen
  • Al het papier en karton wordt gescheiden

Tips?
Zie jij een mogelijkheid voor meer milieubewustzijn waar wij nog niet aan hebben gedacht? Laat het ons zeker weten, samen houden we de wereld zo een stukje schoner. Stuur een berichtje naar info@mw-instruments.nl o.v.v. duurzaamheidstip, dan gaan we er mee aan de slag.